Organisatie

De Beroepenfeesten voor het VMBO van Onderwijs On Stage worden in meerdere steden gerealiseerd. Weert maakt daar deel van uit. Zie ook www.onderwijsonstage.nl. Onze financiële ondersteuners, sponsor en participanten publiceren wij op pagina Deelnemers en op pagina Vrienden.  

INITIATIEFNEMERS VAN WEERT ON STAGE
Het Kwadrant

Projectleiding:
Ruud Wolfs 06-48592591

Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente. Dit team wordt in de komende periode gevormd.

Deelnemende scholen
BRAVO! College Cranendonck, Philips van Horne SG, Het Kwadrant, VSO Widdonckschool Weert expertisecentrum VSO cluster IV en Citaverde College locatie MAVO in 't Groen Nederweert

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op!


Bedenker en landelijke coördinatie Onderwijs On Stage: Corine Korrel. Het concept van On Stage®, alsmede visueel ontwerp en teksten© van website, drukwerk, materialen, documenten, downloads en promotiemiddelen zijn auteursrechtelijk beschermd, ontwikkeld door en eigendom van Projecthuys. Zonder toestemming van de concepteigenaar is het niet toegestaan het geheel of onderdelen ervan te kopiëren en/of te wijzigen, noch (door anderen) voor andere doeleinden gebruikt of elders toegepast worden onder een andere naam. Deze voorwaarden gelden ook bij verworven gebruiksrecht.  "Onderwijs On Stage" is gedeponeerd en beschermd met copyright.

© On Stage 2017 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.