Nieuws
Voorzitter MBO Raad opent Beroepenfeest Het Gooi On Stage
12 dec 2018
Op dinsdag 19 maart a.s. vindt de 4 e editie van Het Gooi On Stage plaats in de Grote Kerk in Naarden. Voorzitter MBO Raad, Ton Heerts, opent deze 4 e editie officieel.
1e Beroepenfeest van het On Stage seizoen
1 dec 2018
Op 6 november jl. vond het eerste Beroepenfeest van het nieuwe On Stage seizoen plaats in Zuidwest Friesland.
Bijna 1000, goed voorbereide, leerlingen werden feestelijk onthaald over de rode loper tijdens de 5e jubileum editie.
Projectleidersdag 2018
22 jun 2018
Ter afsluiting van dit 'On Stage seizoen' was op donderdag 21 juni 2018 de elfde projectleidersdag. Na de introductie van 'oude' en nieuwe projectleiders, keken we met veel plezier terug op een mooi jubileumjaar waarin alle Beroepenfeesten weer succesvol zijn gerealiseerd.
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
26 mei 2018
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de privacy ingegaan: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Ook wij hebben op papier gezet hoe VMBO On Stage hiermee omgaat:
Bij aanmelding is het de bezoeker duidelijk welke gegevens worden verzameld (de bezoeker beantwoordt een aantal vragen) en met welk doel (deelname).
Te gast bij NPO Radio 1
13 apr 2018
Donderdag 12 april jl. waren Corine Korrel en Splinter Chabot te gast bij NPO Radio 1 in het programma Spraakmakers. Splinter Chabot is de voorzitter van de landelijke JOVD, de jongerentak van de VVD.
VMBO On Stage zitting in Alternatieven-kabinet van Stichting Beroepseer
12 jan 2018
Stichting Beroepseer heeft het initiatief genomen voor de oprichting van het Alternatieven-kabinet. De oprichtingsvergadering van het kabinet vond plaats op 10 januari 2018.
Adviesrapport Commissie Vraagfinanciering MBO - Leven Lang Leren aan minister Bussemaker
31 mrt 2017
De baan voor het leven bestaat niet meer. De dynamische arbeidsmarkt vraagt om flexibele en wendbare mensen.
14 maart jubileumeditie Delft On Stage - 10 jaar!
10 mrt 2017
10 jaar geleden opende Marja van Bijsterveldt, als staatssecetaris Onderwijs, de allereerste editie van VMBO On Stage in Delft. Op 14 maart 2017 opent zij, als burgemeester van Delft, de 10e editie van Delft On Stage, samen met staatssecretaris Sander Dekker.
Stichting Beroepseer
2 jan 2017
Corine Korrel is sinds 1 januari 2017 één van de Voortrekkers van Stichting Beroepseer. Deze stichting bevordert in brede maatschappelijke kring de aandacht voor het onderwerp beroepseer.
VMBO On Stage in Radar Extra tv
13 dec 2016
Antoinette Hertsenberg staat vanaf 19 december stil in Radar Extra bij het beroepsonderwijs. Zij bezoekt voor Radar Extra het Nuborgh College Oostenlicht in Elburg, de Open Schoolgemeenschap Bijlmer en het Iedersland College in Amsterdam.
Release VMBO documentaire van Frans Bromet
11 okt 2016
HELPEN BIJ TOEKOMSTDROMEN VAN VMBO-ERS IS EEN ZAAK VAN ONS ALLEMAAL.
De 'premiere' van de VMBO documentaire "Nee heb je.
“Waarom zouden kinderen op het vmbo niet mogen dromen?”
7 sep 2016
De VVD maakte een mooi portret van VMBO On Stage en besteedde daarmee aandacht aan het VMBO, waarvoor dank! Voor de goede orde: als oprichtster van On Stage beken ik hiermee geen kleur - tenzij een politieke partij het VMBO in de top 3 heeft staan.... ;-)
Lees het artikel op de VVD website : "Waarom zouden kinderen op het vmbo niet mogen dromen?” (of hieronder).
Trailer VMBO documentaire
4 sep 2016
Jaaa de trailer van 'onze' documentaire is uit! Bekijk hem via deze pagina . Op 3 oktober 2016 is de release van de VMBO documentaire "Nee heb je.
Nieuws
30 nov -1
Promo filmpje Delft On Stage | Youtube kanaal
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: